pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Over mij

Wie ben ik?

Ik ben sportmasseuse Hanneke Schoonhoven uit Elburg. In 2013 startte ik met Sportmassage Elburg. Eerst aan de Honingsveldweg, later aan de Industriestraat en nu aan de Uiterwaardenstraat. 

Gezondheid in het algemeen (fysiek, metaal en emotioneel) is altijd de rode draad geweest in mijn leven. Ik groeide op met een enorme drive en ambitie voor sport. In mijn kleuterjaren turnde ik, was daarna actief als docente bij diverse turnverenigingen en verzorgde als instructrice op een sportschool veel lessen in allerlei disciplines. 


Maak een afspraak

sportmassage elburg GrootDSC06186 Sportmassage Elburg 27 februari 2024 Bewerkt

Lange ervaring

Ik ben een NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) gediplomeerde sportmasseuse met lange ervaring in het vak. 
In het verleden masseerde ik namens Sportmassage Elburg de dames van de Nationale waterpoloploeg in Zeist. Ook was ik een lange periode werkzaam op Sportcentrum Papendal en op de Bosbaan, waar ik de nationale roeiers onder handen nam.  
Daarnaast begeleidde ik jarenlang mensen bij het afvallen en verbeteren van hun leefstijl. Ook ben ik holistisch coach, master in de Biologika en school ik mij regelmatig bij. 

Kracht van sportmassage

Als sportmasseuse geloof in de kracht van sportmassage als essentieel onderdeel van een gezonde en actieve leefstijl. Zelf ken ik de uitdaging van zwaar trainen, heel diepgaan en de euforie van iets bereiken. Ik ken ook de emoties en het mentale aspect, die daarbij een belangrijke rol spelen. 

Het heel goed kennen van het eigen lichaam en het (aan)voelen wat fysieke, mentale en emotionele gebeurtenissen allemaal met je doen, heeft mij veel geleerd en gebracht waar ik nu ben en sta. 
Die kennis en ervaring pas ik letterlijk toe in de praktijk van Sportmassage Elburg. Ik maak de vertaalslag naar het ‘gewone’ leven, dat ook zijn pieken, dalen en uitdagingen kent. Op die manier wordt de oorzaak van lichamelijke of geestelijke signalen en klachten duidelijk. En daar pas ik mijn resultaatgerichte behandeling persoonlijk op aan. 

 

Wat is de missie van Sportmassage Elburg?

Mijn missie is: Met Sportmassage Elburg gebruik ik de kracht van professionele sportmassage als essentieel onderdeel van een gezonde en actieve leefstijl. Dat pas ik toe op sporters en niet-sporters om spiergerelateerde klachten te behandelen, blessures te voorkomen en om prestaties en welzijn te verbeteren.

Wat is de visie van Sportmassage Elburg?

Als sportmasseuse werk ik zoals ik ben. Discreet en empathisch, maar ook enthousiast, spontaan en optimistisch. Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik naast fysieke klachten ook ogen en oren heb voor jouw mentale en emotionele zaken. 
Dat betekent dat ik luister, uitvraag en als sportmasseuse mijn behandelingen bij Sportmassage Elburg persoonlijk op jou afstem. Je zult merken dat ik motiverend, coachend en duidelijk te werk ga. Op die manier zorg ik ervoor dat jij je gehoord, begrepen en verzorgd voelt.

Sportmassage Elburg ondersteunt jou

Kortom, als sportmasseuse van Sportmassage Elburg sta ik klaar om jou te ondersteunen om het beste uit jezelf te halen en je lichaam in gezonde conditie te houden. Want jouw gezondheid is je grootste schat.

Wil je eerst contact met Sportmassage Elburg? Dat kan. Klik dan hier.